Tel.:
Shenyang Phytocare Ingredients Co.,Ltd
Shenyang Phytocare Ingredients Co.,Ltd

Uw Betrouwbare Leverancier van de Natuurlijke Producten van het Installatieuittreksel in China!

  
Thuis Productennatuurlijke dieetsupplementen

Het krachtige Anti-oxyderende Natuurlijke Dieetpoeder van het de Worteluittreksel van de Supplementen Bruine Paardebloem

Het krachtige Anti-oxyderende Natuurlijke Dieetpoeder van het de Worteluittreksel van de Supplementen Bruine Paardebloem

  • Het krachtige Anti-oxyderende Natuurlijke Dieetpoeder van het de Worteluittreksel van de Supplementen Bruine Paardebloem
  • Het krachtige Anti-oxyderende Natuurlijke Dieetpoeder van het de Worteluittreksel van de Supplementen Bruine Paardebloem
Het krachtige Anti-oxyderende Natuurlijke Dieetpoeder van het de Worteluittreksel van de Supplementen Bruine Paardebloem
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Phytocare
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 25kg/carbon trommel; Tarra: 2.8kg; diameter 50cm, hoogte 40cm. 1kg/bag.
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Paypal
Levering vermogen: 2000kg/Month
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
naam: Het Uittrekselpoeder van de paardebloemwortel Specificatie: Verhouding 10:1
Vorm: Poeder kleur: Brown
Functie: Anti-oxyderend Gebruikt oplosmiddel: Water & Ethylalcohol
Hoog licht:

De Supplementen van het gewichtsverlies

,

natuurlijke energiesupplementen

 

 

Krachtig anti-oxyderend het 10:1poeder van het Paardebloemuittreksel voor dieetsupplement

 

 

 

Basisinformatie van het Poeder van het het Uittreksel10:1 van de Paardebloemwortel

 

Productnaam Paardebloemuittreksel
Latijnse Naam Herba Taraxaci
Gebruikt deel Wortel
Gebruikt oplosmiddel Water & Ethylalcohol
Actief Ingrediënt Verhouding Poeder
Specificatie 10:1
Verschijning Bruin poeder
Verpakkingsgrootte

25kg/drum, 1kg/bag 

Houdbaarheid 2 jaar
Land van Herkomst China

Het krachtige Anti-oxyderende Natuurlijke Dieetpoeder van het de Worteluittreksel van de Supplementen Bruine Paardebloem 0

 

 

Paardebloem:

Taraxacum is een grote soort van bloeiende die installaties in de familie Asteraceae die uit species bestaat algemeen als paardebloem worden bekend. Zij zijn inheems aan Eurasia en Noord-Amerika, maar de twee alledaagse species wereldwijd, erythrospermum van T.   officinaleand T.  , waren de invoer van Europa die nu zich als wildflowers verspreidt. Beide species zijn eetbaar in hun totaliteit. De algemene naampaardebloem wordt gegeven aan leden van de soort.

Medisch verwijst het naar het gehele droge gras van een verscheidenheid van species van Taraxacum in de familie Asteraceae (Compositae). De belangrijkste species omvatten Taraxacum-mongolicumhand. - Mazz, Taraxacum-ohwianum Kitam., Taraxeamum-jsinicum Kitag., Taraxacum-erpyhropodium kitag., Taraxacum-heterolepis Nakai et H.Koidz., Taraxacum asiatisc Dadlst. (T.-leucan-thum (Ledeb.) Ledeb.), en meer. Deze species zijn lichtjes verschillend van de gemeenschappelijke paardebloem (Taraxacum officinale), visueel en medisch. Andere namen van het omvatten Herba Taraxaci, Pu Gong Ying, deuk-DE-Leeuw, de Tanden van de Leeuw, de Tand van de Leeuw, etc. Het wordt gewoonlijk verzameld in de zomer en de herfst wanneer de bloemen van de paardebloem nauwelijks open zijn. En dan moet het de onzuiverheden, was met water, besnoeiing in segmenten verwijderen, en in de zon drogen. Het is gebruikte vers of normaal ruw.

 

 

 

De functies van Paardebloemwortel halen Poeder10:1:

 

Historisch, was de paardebloem gewaardeerd voor een verscheidenheid van geneeskrachtige eigenschappen, en het bevat een aantal farmacologisch actieve samenstellingen. De paardebloem wordt gebruikt als kruidenremedie in Europa, Noord-Amerika, en China.

Het Chinese Materia medica zegt dat de paardebloem in aroma en koude in eigenschappen bitter en zoet is. Het behandelt meridianen van lever en maag. De belangrijke functies omvatten ophelderingshitte en het verwijderen van brandgiftigheid, verminderend abcessen, en verdrijvend knobbeltjes.

 

 

Krachtige Anti-oxyderend, Bestand tegen het Zwellen:

De paardebloem bevat chemische producten de waarvan biologische activiteiten actief voor rollen in menselijke gezondheden worden onderzocht. In het bijzonder, stelt het bewijsmateriaal voor dat de paardebloem anti-oxyderende en roodheid-bestand samenstellingen bevat.

Één studie onderzocht de antioxidative gevolgen van paardebloemwortel bij konijnen voedde een dieet met hoog cholesterolgehalte. De resultaten toonden aan dat de paardebloem positief anti-oxyderende enzymactiviteiten en lipidenprofielen beïnvloedde. De onderzoekers geloven dit voorstelt de paardebloem tegen oxydatieve spanning kon beschermen met betrekking tot bepaalde wanorde van de bloedsomloop.

 

 

Effect van Paardebloemwortel op het Spijsverteringssysteem en Gallbladder:

Omdat de paardebloem helpt om galproductie te bevorderen en de gal toxine uit het lichaam vervoert, kan de paardebloemwortel de natuurlijke immune reactie van uw lichaam steunen. 

 

Leverbescherming:

De Acetaminophengiftigheid veroorzaakt oxydatieve spanning in de lever. Konden de natuurlijke anti-oxyderende samenstellingen het tegengaan? Een studie wordt ontworpen om te beantwoorden dat de vraag vond dat het paardebloemuittreksel anti-oxyderende activiteit tegen vrije basissen om aantoonde tegen te gaan acetaminophen levergiftigheid die.

Contactgegevens
Shenyang Phytocare Ingredients Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Chen

Tel.: +8613704033823

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Shenyang Phytocare Ingredients Co.,Ltd
1-22-2, Nr 1-31 van Puchang-Road, het Nieuwe Gebied van Shenbei, Shenyang-stad, China
Tel.:86--13704033823
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit Het Poeder van het installatieuittreksel Leverancier. © 2017 - 2022 plants-extracts.com. All Rights Reserved.